Meidän perhe

Meidän perhe
Meidän perhe

Olemme aivan tavallinen perhe Espoosta; äiti, isä ja kolme lasta. Me, kuten niin monet muut perheet olemme kasvattaneet lapsiamme suomatta kovinkaan paljon ajatusta arkielämässämme käyttämillemme materiaaleille. Viime aikoina ympäristöasiat ovat oikeutetusti nousseet laajemman yleisön tietouteen, ja myös me aloimme kuluttajina vähitellen kiinnittää enemmän huomiota ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin.

Bamboo Family

Ensimmäinen tuote, josta perheemme innostui, oli bambuhammasharja. Se näytti hienommalta, tuntui mukavammalta kädessä ja hoiti homman vähintään yhtä hyvin kuin muoviset harjat, joita olimme aikaisemmin käyttäneet. Hämmästyin toden teolla, kun luin että pelkästään Euroopassa käytetään vuodessa yli miljardi muovihammasharjaa muovisine pakkauskoteloineen. Se vastaa noin 30 000 000 kiloa muovijätettä! Tästä määrästä, tiedostavankin kuluttajan toimista huolimatta, suurin osa päätyy kierrätykseen kelpaamattomana kaatopaikalle tai poltetaan sekajätteenä jonka seurauksena kasvihuonekaasujen määrä kasvaa.

Tästä syntyi ajatuksemme tuoda markkinoille ekologinen tuoteperhe, jonka avulla ihmiset voisivat vähentää tarpeetonta muovin käyttöä mukavalla tavalla ja samalla tukea luonnonsuojelua. Lahjoitamme kaikista myydyistä tuotteista 3% ympäristöä tukevaan työhön.

Yhdessä olemme vahvoja

Ymmärrämme toki, että muovilla on paikkansa nyky-yhteiskunnassa, mutta ei kerta- tai lyhytkäyttöisenä tarvikkeena. Toivommekin, että mahdollisimman moni tekisi pieniä tekoja ympäristön hyväksi. Yhdessä meissä on voimaa! Ja mikäpä olisi mukavampi ja helpompi tapa aloittaa vihreämpi elämäntapa kuin siirtyä käyttämään bambuhammasharjoja.

Toivomme että tuotteemme tuovat iloa sinulle ja haluaisimme vilpittömästi kuulla palautetta tuotteistamme ja ehdotuksia uusista tuoteideoista.

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Aki-Aleksi Pesonen
+358 50 308 9254
aki@bamboofamily.fi

Yritys
Suomessa sijaitseva, Paloma Nordic Oy myy laadukkaita, ekologisia bambutuotteita.

Missiomme on turvata lastemme tulevaisuus. Jokaisesta myydyn tuotteen hinnasta Bamboo Family lahjoittaa osan luonnonsuojeluun
Paloma Nordic Ltd
Metallimiehenkuja 10
FI-02150 Espoo
Suomi
Liittyvät Bamboo
Päävalikko
Ostoskori
Sulje
Takaisin
Tili
Sulje
x

x