5 tapaa käyttää uudelleen bambuista hammasharjaa.

5 tapaa käyttää uudelleen bambuista hammasharjaa.
5 tapaa käyttää uudelleen bambuista hammasharjaa.

Kestotilaus on tilattu ja hammasharja-asiat luonnonmukaiset. Mutta hammasharjojen elinkaari ei kasva materiaalia vaihtamalla. Kolmen kuukauden välein uusi harja korvaa vanhan ja vanhan kohtalo on päätyä jätteeksi. 

Bambuinen hammasharja on ekologinen vaihtoehto, ja kun poistat siitä harjakset, voit kierrättää sen biojätteeseen, tai vaikka polttaa takassa.

Pienellä pohdinnalla hammasharjastasi on kuitenkin vielä moneksi. Testasimme eri ideoita, mihin harjaa vielä voisi käyttää kun sen tehtävä hampaiden huoltajana on täytetty.

1. Ekologinen kauneudenhoito

Bambuiset hammasharjat ovat kauniita. Niitä ei tarvitse piilottaa kaappiin. Kokoa itsellesi kauneudenhoitoon kokonainen harjarivistö. Seuraavat kaksi kohdetta olivat raatimme suosikit;

Huulet ja suukottelu

Et tarvitse muuta kuin lämmintä vettä. Kuori huulesi hellävaroen iltapesun jälkeen ja levitä yöksi huulirasva. Saat suukotettavat huulet, ja puna levittyy kauniimmin

Kulmakarvat ja upea ulkonäkö

Kulmakarvojen kehitys on onneksi tullut mallista tikku malliin luonnollinen ja jopa tuuhea. Jos karvaa on suotu runsaasti voit käyttää hammasharjaasi muotoillaksesi kulmakarvojasi. Harjaan voi ruiskuttaa vähän hiuslakkaa ja sitten suihkaista kulmat ojennuksen.

2. Ekologisempi tekstiilin huolto

Ekologinen vaatekaappi blogissa käsittelimme sitä, miten aloittaa keräämään itselleen vaatekaappia joka toimii sekä sinun tyyliäsi, että luonnonvarojamme tukevasti. Hampaiden harjauksesta eläköitynyt harja toimii upeasti apuna tässä. Vaatteiden pesu on valtavan kuluttaa luonnolle, ja pesemmekin vaatteita liian usein. Paikallisella tahran poistolla ja tuuletuksella pärjää todella pitkälle. Ja tässä hammasharja on VERRATON. Lisää harjaan vähän astianpesuainetta ja pese pienet tahrat pois.

3. Kierrätä bambuhammasharjasi kukkakoristeeksi

Kauneutensa vuoksi hammasharjan voi todella uudelleen käyttää siellä missä sille käytön keksii. Tee vanhoista harjoista kukkiisi tai yrtteihisi hurmaavat nimitikut. 

4. Muoviton siivous

Ilmiselvä kohde on tämä. Hanan taustat, kaakelien välit. Tietokoneen näppäimistö. Pikku koloset ja rakoset joista haluat puhdistaa mutta rätillä et pääse.

5. TEE-SE-ITSE

Kaikki rakastavat näppäriä sukkahousuvinkkejä ja tee-se-itse ihmenaisia ja -miehiä. Bambuisesta hammasharjasta saat kaunista puuta materiaaliksi, lisäksi tarvitset vain mielikuvitusta. 

Kekseliäisyyttä peliin! 

/**/
Liittyvät Blogi
Päävalikko
Ostoskori
Sulje
Takaisin
Tili
Sulje
x
x