Meidän perhe

family

Meidän perhe

Olemme aivan tavallinen perhe Espoosta; äiti, isä ja kolme lasta. Me kuten niin monet muut perheet olemme nauttineet ruuhkavuosistamme ja kasvattaneet lapsemme suomatta kovinkaan paljon ajatusta meidän muovinkäyttöömme. Viime aikoina ympäristöasiat ovat oikeutetusti nousseet laajemman yleisön tietouteen ja myös me aloimme kuluttajina vähitellen kiinnittää enemmän huomiota ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin. Huomasimme että monet ympäristöystävälliset tuotteet toimivat vähintään yhtä hyvin kuin muoviset vastaavat ja kaiken lisäksi näyttävät paremmilta.

Siitä ajatuksemme lähti tuoda markkinoille ekologisen tuoteperheen, jonka avulla ihmiset voivat vähentää tarpeetonta muovinkäyttöä kivalla tavalla ja samalla tukea WWF:n toimintaa. Lahjoitamme kaikista myydyistä tuotteista luonnonsuojeluun.

Ensimmäinen tuote, josta perheemme innostui, oli bambuhammasharja. Se näytti hienommalta, tuntui mukavammalta kädessä ja hoiti homman vähintään yhtä hyvin kuin muovitikut, joita olimme aikaisemmin käyttäneet. Hämmästyin toden teolla, kun luin että pelkästään Euroopassa käytetään vuodessa yli miljardi muovihammasharjaa muovisine pakkauskoteloineen. Se vastaa noin 30 000 000 kiloa muovijätettä! Valitettavasti suuri osa näistä päätyy maaperää saastuttamaan tuleviksi vuosisadoiksi. Muovien kohdalla kannattaa myös tarkastaa onko se pakkausjätettä. Jos ajattelee vain sanaa muovi, voi erehtyä. Muun muassa muoviset ruokailuvälineet, mehupillit, lelut ja hammasharjat eivät ole pakkauksia, eivätkä kuulu keräysmuovijätteisiin. Ne päätyvät kaatopaikalle tai poltetaan sekajätteenä lisäten näin kasvihuonekaasujen määrää.

Me toivomme, että mahdollisimman moni tekisi pieniä tekoja ympäristön hyväksi. Yhdessä meissä on voimaa! Mikäpä olisi mukavampi tapa aloittaa kuin siirtyä käyttämään bambuhammasharjoja. Ymmärrämme että muovilla on paikkansa nyky-yhteiskunnassa mutta ei kerta- tai lyhytkäyttöisenä tarvikkeena.

Toivomme että tuotteemme tuovat iloa sinulle ja haluaisimme vilpittömästi kuulla palautetta tuotteistamme ja ehdotuksia uusista tuoteideoista.

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Aki-Aleksi Pesonen - isä

+358 50 308 9254

aki@bamboofamily.fi

Paloma Nordic Oy

Suomalainen Paloma Nordic Oy myy laadukkaita ja ekologisia bambutuotteita. Missiomme on turvata lastemme tulevaisuus. Jokaisesta myydystä tuotteesta Bamboo Family lahjoittaa 3% WWF:lle.

Paloma Nordic Ltd
Metallimiehenkuja 10
FI-02150 Espoo
Finland
Päävalikko
Ostoskori
Sulje
Takaisin
Tili
Sulje
x

x