​Palauttaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa tilaamasi tuotetta koskeva tilaus palauttamalla tuote tai ilmoittamalla peruuttamisesta Paloma Nordic Oy:lle 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Palauttaminen on maksutonta. Peruuttamisoikeutta ei kuitenkaan ole, jos olet ottanut tuotteen käyttöön tai ilmoitat peruuttamisesta edellä mainitun määräajan jälkeen. Kaikki paitsi tuotteen tuotepakkauksen avaaminen ja tavanomainen tuotteeseen tutustuminen ja sovittaminen katsotaan tuotteen käyttämiseksi. Tilattuja tuotteita koskevat peruuttamisilmoitukset voi toimittaa meille ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun info@bamboofamily.fi. Edellä mainittu 14 päivän määräaika ei rajoita kuluttajansuojalain mukaista oikeuttasi tehdä virheilmoitusta tuotetta koskevan virheen johdosta.

Jos peruutat tilaamasi tuotetta koskevan tilauksen, on sinun kohtuullisessa ajassa palautettava tuotteet Paloma Nordic Oy:lle.

Tehdäksemme kokemuksestasi mahdollisimman helpon, tarjoamme verkkokaupastamme ilmaisen palautusoikeuden. Otathan yhteyttä palautuksesta asiakaspalveluumme info@bamboofamily.com, tai (+358) 50 3089254 (ma-pe 9-16).

Autamme mielellämme!

Päävalikko
Ostoskori
Sulje
Takaisin
Tili
Sulje
x
x